onsdag den 30. marts 2011

Wear of Time


1 års eleverne har netop påbegyndt et 3 ugers individuelt projekt mhb. at teste deres generelle kunnen, men med speciel vægt på tekstur (overflader). Udvalgte resultater af projektet vil efter endt projektperiode kunne findes her på bloggen. Nedstående er indledende tekst til opgaven....

Projektet tager udgangspunkt i de forandringer, der er forbundet med at tiden går. Intet er statisk og uforanderlig - alt vil før eller siden for gå. I skal udvælge et relativt kendt bygningsværk og udsætte det for århundredes forfald. Forestil jer hvordan bygningsværket uden menneskelig indgriben og helt overladt til naturens hånd vil ændre udseende. Et kendt bygningsværk kunne være en Ægyptisk pyramide, Maya pyramide, Friheds Gudinden, Eiffeltårnet m.v. - spørg hvis at I er i tvivl.
Metaller ruster, maling krakelerer, farver blegnes af solen, overflader smuldre og dækkes af patina. Det er nogle af de kendsgerninger i skal tage i betragtning, og udsætte jeres kendte bygningsværk for - vigtigt at bygningsværket stadig er genkendeligt.

Ingen kommentarer: