mandag den 4. april 2011

Designprojekt for Hans Sandgren Jakobsen

Generelt:
Et projekt mellem designeren Hans Sandgren Jakobsen og 3D College er nu næsten afsluttet. Projektet bestod af en visualisering af Hans' nye design til møblerne og indretningen af den nye FN-sal i New York.

Hans havde idéerne og de forskellige designs på plads og 3D College havde evnerne til få produceret slutresultatet: 4 store A0-print i 200 dpi som skulle bruges til fremlæggelsen. Ud over selve salen, blev en video produceret til DR, som vil blive brugt i en udsendelse på DR K. Tidspunktet for udsendelsen, vil blive postet senere når mere info haves.

Teknisk:
Opgaven for eleverne gik ud på at modellere, unwrappe og texturere. Alle elementerne blev da placeret i en masterscene, som blev lyssat og optimeret til rendering. Til sidst, som med alle 3D-projekter, blev det hele renderet på skolens renderfarm. Projektes slutprodukt var store A0-renderinger, sat sammen 2 og 2, så de to endelige billeder nåede op på 18724x6622 pixels hver.
Oveni skulle 12 detalje-skud renderes i A4-størrelse.

Projektet blev afleveret og sendt til tryk d. 1/4 og eleverne holdte efter næsten 72 timers arbejde, en meget velfortjent weekend.


Designeren Hans Sandgren Jakobsen - http://www.hans-sandgren-jakobsen.com

Ingen kommentarer: