søndag den 28. oktober 2012

Slutspurten for 3d College 2 år

2 års eleverne er i gang med deres sidste periode med 3d på College. Perioden strækker sig frem til juleferien. Eleverne kan i det tidsrum melde sig på et af tre forskellige forløb - Grafik til computerspil, Portfolioarbejde eller ProjectX. Grafik til computerspil er et samarbejde, der er indgået med Spildatamatikerne, hvor 2 års eleverne skal leverer grafikken til deres computerspil. Det er i øvrigt et nyt tiltag, som vi forventer os rigtig meget af.
Andre elever har valgt at bruge den sidste periode på at forbedre deres portfolio. Der er typisk planlagt omkring 2 projekter pr. elev, der skal hjælpe med at højne standarden for deres portfolio.
De resterende elever har valgt at deltage i endnu et nyt tiltag, der har fået arbejdstitlen ProjectX. Kort fortalt drejer det sig om en stor produktion, der skal munde ud i en 30 sekunders sekvens med skyhøje kvalitetskrav. Vi er meget spændte på processen, og resultatet i sidste ende. Vi vil løbende opdaterer mht. ProjectX, og som udgangspunkt kan man se eleverne på Teamet samt Storyboardet til projektet.


Her er TeamXStoryboard til ProjectX


Ingen kommentarer: