onsdag den 8. maj 2013

London-tur

3D College var i uge 18 i London på studietur.

Et blik af det kendte Palace of Westminster, set fra London Eye.


London har mange år været målet for 1. års-elever her på 3D College, for bl.a. at få et indblik i 3D-industrien i storbyen.

Vi startede med at tage færgen fra Esbjerg til Harwich. Det var en god lang tur med aftensmad og hygge i skibets café. Vi sejlede ca. 18 timer og ankom kl. 12 næste dag i Harwich.Kortet over skibet blev nærstuderet lige efter vi kom ombord.

Vi ankom til London med traditionel tog fra Harwich havn. Her tog vi undergrounden ud til Willesden Green og blev inlogeret på Palmers Lodge i Hillspring, som var vores base resten af turen.

Stationen vi ankom til og rejste fra, ind til indre London, mange gange i løbet af ugen.

En af studierne vi så var Double Negative. Et kæmpe VFX-studio hvor adskillige spillefilm har fået lavet VFX-skud. En liste kan findes på imdb men også deres egen side viser mange af de nyeste projekter: http://www.dneg.com/


VFX-elev Jesper Rahlff ved den Oscar DNeg vandt for VFX-arbejdet på filmen Inception fra 2011
Vi blev taget godt imod i receptionen og kom ned i deres biograf hvor vi så arbejde udført på flere spillefilm og vores guide for turen tog imod alle spørgsmål eleverne måtte have. Hun fortalte bl.a. om deres valg af software, som skifter ofte og også tekniske spørgsmål til deres pipeline.

Udover 3D-firmaer bød turen også på lidt sightseeing og længere gåture i Londons folkerige gader.
Turen hjem foregik igen på MS Dana Sirena fra Harwich til Esbjerg og kl 19:30 lørdag var de sidste elever hjemme i Grenaa for at lade op til ugens kommende projekt: Wear of Time hvor texture-arbejde, lyssætning og komposition bliver vægtet højt.


Følg med her på bloggen hvor WIP (work in progress) og resultater af Wear of Time bliver posted løbende.

Ingen kommentarer: